Welcome!

Aanmelden | Registreer uzelf


Hallo en leuk dat je onze website hebt gevonden!!!

Deze website is ontstaan uit de passie die mijn vader Jan Meinders (links afgebeeld) had om zijn familiegeschiedenis boven tafel te krijgen. Mijn vader begon in de jaren 80 van de vorige eeuw met het uitzoeken van zijn roots omdat hij er achter wilde komen waar hij vandaan kwam. Het was in die tijd zonder internet een behoorlijke klus om via diverse archieven je stamboom te vormen.

Nadat hij diverse archieven had bezocht en er achterkwam dat zijn voorouders uit de provincie Groningen kwamen en het geen doen was om elke keer naar Groningen af te reizen, besloot hij om een genealoog uit de provincie in de arm te nemen die daar ter plekke het een en andere voor hem uitzocht.

Na verloop van tijd ontstond er een heuse stamboom. Helaas overleed mijn vader in 1994 en kwam het onderzoek stil te liggen. Met de komst van het internet en de digitalisering van de archieven werd het voor mij redelijk eenvoudig om de draad weer op te pakken en het resultaat vind je hier.

Veel plezier op onze website...

~

Bootstrap Carousel

Huwelijksfoto's van Jan Meinders, Holger Meinders en Sanne Meinders.


Top 100 Surnames

 
Aalders Aben Aggelen Alting Amsinga Baars Backer Backhaus - Backhus Bakker Beltrami Boerema Bos Boswijk Bouwheer Broeder Buiter Calon Cleef Cnoops Cuijpers De Bock De Bree De Jager De Jong De Kooter De Regt De Wolff Den Brouw Den Ouden Derks Dethmers Dijksterhuis Dirckx Doornbos Ebbinge Evegaars Faber Gaudet Geraads Gerritse Goorens Haasen Harmsen Hasen Heijthuijzen Hellman Helsen Hemmes Henssen Honelijk Horsman Huisman Immes Jansen Jerrison Jeurissen Jongejan Julles Kemper Kiewiet Kinloch Klamers Kleve Klimp Klouwens Knops Krul Lankhuijzen Lankhuizen Lanser Lantrer Luijten Meijer Meinders Meinderts Meinert Meuwissen Mulder Muller Noordanus Noordzij Oosten Ros Scherphuis Schmitz Schouten Storm Surink Van Aggelen Van Buggenum Van Capelle Van Gool Van Montfort Van Nunen Van Veen Van Zalen Vergoossen Verhage Vinckers Vinkers
 
 

Contact

email imageAls u vragen heeft over of commentaar op de informatie van deze site, neem dan a.u.b. contact met ons op. We horen graag van u.

Zoek

Rubrieken

Lorem ipsum dolor sit amet. Nam sit amet sem. Mauris a ante.